fbpx

Tanden bleken

 
Een lach staat je goed!

Een mooi en aantrekkelijk uiterlijk wordt steeds belangrijker zowel zakelijk als privé. Mooie tanden zijn daar een essentieel onderdeel van. Volgens onderzoek wil 85 procent van alle mensen wittere tanden. Het ProfiLach concept kan deze wens realiseren. Snel, pijnloos en betaalbaar.


Professioneel tanden bleken zonder waterstofperoxide
ProfiLach is een cosmetisch tandenbleekmiddelconcept zonder waterstofperoxide. Het is ontwikkeld in samenwerking met tandartsen en laboratoria en gecertificeerd na tal van langetermijntests.
Door de consumptie van kleurstof houdende voedingsmiddelen verandert onvermijdelijk de kleur van je tanden.

De ProfiLach Gel bevat een actief bleekmiddel dat wordt geactiveerd door een LED-lamp. Het bleekmiddel dringt door in de verkleuringen van het tandoppervlak en lost het op, waardoor noch het tandvlees of het glazuur wordt aangetast. Deze vorm van cosmetisch bleken van tanden is veilig en zonder bijwerkingen.

Krijg de originele kleur terug De consumptie van kleurstof houdende voedingsmiddelen heeft invloed op de terugloop van het resultaat na het bleken. Dit proces kun je vertragen door na het bleken onze schuim te gebruiken die speciaal daarvoor ontwikkeld is. Gebruik deze schuim s ’avonds na het tanden poetsen. Breng een klein beetje schuim op de droge (elektrische) tandenborstel en poets gedurende 2 minuten. Daarna de mond 1 x uitspoelen.
Zonder Peroxide
Geen bijwerkingen
Bevat geen schuurmiddel
100% veilig voor het tandglazuur
De schuim zorgt ervoor dat de opgelopen verkleuringen van die dag weer opgeruimd worden.

€79

€59

46BA4A4F-7714-4556-A38D-A669765B257E

Contact


Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Vul het onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel moegelijk contact met u op.