fbpx

Over Shylisa Beauty

Mijn naam is Tanaz Madani en ik woon met mijn partner en dochters in Huissen bij Arnhem. 

De naam van mijn salon was niet moeilijk te kiezen. Shylisa Beauty is vernoemd naar onze jongste dochter, die (net als ik vroeger) altijd met haar uiterlijk bezig is. De beautybranche is ook mij met de paplepel ingegoten. Mijn moeder had al haar eigen salon waar ik als klein meisje vaak te vinden was. 

Na de geboorte van mijn dochters ben ik werkzaam geweest in de horeca en de retail waar ik altijd met veel plezier met en voor klanten heb gewerkt maar ben wel altijd alle trends op beautygebied blijven volgen. En uiteindelijk kwam ik toch weer bij mijn passie terecht en ben ik na een aantal vakgerichte opleidingen mijn eigen salon gestart. Na het starten van mijn bedrijf merkte ik dat er genoeg vrouwen zijn die behoefte hebben aan wat ondersteuning op beauty-gebied maar het beeld hebben dat een behandeling onbetaalbaar is. Ik kan en wil graag het tegendeel bewijzen want met de juiste professionele apparatuur is er inmiddels zoveel meer mogelijk zonder cosmetische chirurgie.

Het is mijn missie om iedere vrouw zich weer mooi, zelfverzekerd, goed en lekker in haar vel te laten voelen en daarom wil ik zoveel mogelijk vrouwen helpen.
Ik vind het belangrijk dat iedere vrouw de mogelijkheid moet hebben om iets aan haar uiterlijke ontevredenheden te kunnen doen en daarom wil ik de drempel verlagen en bied ik de mogelijkheid om
met de juiste professionele apparatuur een goede prijs kwaliteitverhouding te bieden. Dezelfde apparatuur maar lagere tarieven en heel veel tijd en aandacht voor jou.
Omdat je het waard bent!
Tanaz Madani
Shylisa Beauty