fbpx

Meso-gun Fillers

Met mijn Mesotherapie en fillers behandel ik lijntjes rond de mond, ogen, wangen, fronsrimpels, cellulite, striae, acne en een rokershuid. Fillers op basis van een hyaluronzuur geven een natuurlijk resultaat. En Mesotherapie is een behandeling waarbij ik een rijk gevulde cocktail van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur aanbreng in de tweede huidlaag. Ook dit resulteert in minder rimpels, een jonge huid en een frisse aanblik. Een gezonde lifestyle zorgt voor het beste resultaat!

Wat is Mesotherapie?

Mesotherapie is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert. Met mijn Meso-gun, die bestaat uit allemaal minuscule naaldjes (ongeveer zo groot als je poriën), breng ik een mix van hyaluronzuur, vitamines en antioxidanten aan. De Mesogun zorgt ervoor dat de stoffen direct in de tweede huidlaag komen. Mesotherapie stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de huid. Het resultaat is een jonge en frisse huid. Rimpels worden minder en verfijnen en de huid voelt heerlijk zacht aan.

Een Mesotherapie behandeling

Een behandeling bestaat uit:

▪ reinigen
▪ een milde peeling
▪ de huid neutraliseren
▪ mesotherapie
▪ masker
▪ crème

Je gezicht kan een rode kleur hebben en strak aanvoelen na een behandeling, maar dit trekt na een paar dagen weg.

Mesotherapie werkt goed tegen:


▪ (frons)rimpels
▪ kraaienpootjes
▪ rimpels rond de mond
▪ huidveroudering
▪ onzuivere huid
▪ rokershuid

→ Bekijk een video review van mijn Mesotherapie en tanden bleken!

Prijs

- 1x behandeling = €108 - 6x behandeling = €324

Nu 3 behandelingen halen = 3 GRATIS. 50% korting dus!

Wat zijn fillers?

Fillers zijn geschikt voor het opvullen van fijne lijntjes. In mijn beautysalon in Arnhem werk ik met fillers op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Het versterkt de aanmaak van collageen en zorgt voor een gehydrateerde huid. Dit geeft een natuurlijk resultaat, dat direct zichtbaar is.

Fillerbehandelingen

▪ Fronsrimpel(s)
▪ Jukbeenderen
▪ Lipfillers
▪ Voorhoofdslijnen
▪ Kraaienpootjes
▪ Neuslippenplooi
▪ Afhangende mondhoeken
▪ Lippen

Prijs

▪ Revolax filler 1ML€150
▪ Princess filler 1ML €150
46BA4A4F-7714-4556-A38D-A669765B257E

Contact


Heb je een vraag of wil je meer informatie over mijn beautysalon en de verschillende behandelingen? Vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Bellen of appen kan ook: 0623125232.