fbpx

Meso-gun Fillers

2020 is hier en dat vier ik met een 2 HALEN = 2 GRATIS aanbieding op Huidlifting & Afslanken!

πŸ•˜ Mijn beauty behandelingen geven meteen zichtbaar resultaat, maar om het hele jaar door een frisse huid te houden, kun je er ook voor kiezen om periodiek te komen.

πŸ‘™Er zijn ook doelen die om meer effort vragen. Een afslankbehandeling of Mesotherapie bijvoorbeeld. Die kun je het best een paar keer herhalen.

Nu bij 2 behandelingen, 2 GRATIS. 50% korting dus!

πƒπž π›πžπ‘πšπ§ππžπ₯𝐒𝐧𝐠
Een behandeling bestaat uit: β–ͺ reinigen β–ͺ een milde peeling β–ͺ de huid neutraliseren β–ͺ mesotherapie β–ͺ masker β–ͺ crΓ¨me
π–πšπ­ 𝐒𝐬 𝐑𝐞𝐭 𝐞𝐧 𝐰𝐚𝐭 𝐝𝐨𝐞𝐭 𝐑𝐞𝐭?
Mesotherapie is een behandeling waarbij een speciaal apparaat korte, onschadelijke elektrostootjes op de huid geeft. De huidcellen worden op die manier schoongemaakt en poriΓ«n verkleind. De behandeling vult rimpeltjes van binnenuit op. Werkt goed tegen:
β–ͺ (frons)rimpels
β–ͺ kraaienpootjes
β–ͺ rimpels rond de mond
β–ͺ huidveroudering
β–ͺ onzuivere huid
β–ͺ rokershuid

1x behandeling €108
4x behandelingen €216
Fillers
Met de Meso gun worden door middel van kleine prikjes (minuscule) gaatjes in de huid gemaakt, waarbij een werkzame stof hyaluronzuur (filler) wordt ingebracht. Hyaluronzuur is een huideigen stof, die op den duur wordt afgebroken door je eigen lichaam. Het vult lijntjes en rimpels goed op en geeft een direct verbluffend RESULTAAT!

Behandelmogelijkheden:

- Fronsrimpel(s).
- Jukbeenderen.
- Liprimpels
- Voorhoofdslijnen.
- Kraaienpootjes.
- Neuslippenplooi.
- Afhangende mondhoeken.
- Lippen

- Juvederm filler 1ML €290
- Princess filler 1ML €200

Contact


Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Vul het onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel moegelijk contact met u op.

46BA4A4F-7714-4556-A38D-A669765B257E
Bij Shylisa Beauty kunt u terecht voor meerdere gespecialiseerde behandelingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Klik op onderstaande links voor meer informatie.