fbpx

Juchheim

 
GOED NIEUWS! 😍
Vanaf nu zijn de producten van Juchheim Cosmetics direct in onze salon te bestellen of via https://shylisabeautyy.juchheim-methode.de/
 
XTREME 4 MINUTES LIFT

Productcategorie: Gezichtsverzorging
Behandelzone: Gezicht en hals
Ons advies: De huid van 35+
Inhoud: 30 ml
Prijs: € 89,95

WOW-effect: Huid herstellende creme voor de geïrriteerde en beschadigde huid

XTREME 4 MINUTES LIFT

Intensief anti-agingproduct voor de geïrriteerde en beschadigde huid.

Beschrijving

Deze liftende anti-agingverzorging werkt intensief in op de geïrriteerde en beschadigde huid. De verschillende algen- en plantenextracten, laagmoleculair hyaluronzuur en biomimetische peptiden laten tekenen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon en regenereren de beschadigde en verzwakte huid. De krachtige formule bestaat uit natuurlijke anti-agingmiddelen, zoals avocado, Indiase mirre, appelstamcellen, algenextract en talloze andere waardevolle stoffen. Schade door vrije radicalen kan ongedaan worden gemaakt.

Dit fenomenale product met liftende en herstellende eigenschappen vermindert bestaande schade en versterkt en beschermt je huid. Het resultaat? Een frisse, jonge uitstraling. Je huid ziet er egaal, verfijnd en glowy uit.
Dankzij deze innovatieve, liftende anti-agingverzorging ziet je huid er weer jong en stralend als vanouds uit.

Werking

Herstelt de geïrriteerde en beschadigde huid.
Algen, plantenextracten en biomimetische peptiden liften de huid.

Gebruik

Breng Xtreme 4 Minutes Lift alleen aan op een gereinigde huid.
Reinig je huid daarom eerst met Dr. Juchheim Cleansing Milk en Tonic Water. Cleansing Milk verwijderd vet en onreinheden. Tonic Water van Dr. Juchheim verwijdert zelfs de kleinste dode huidcellen en vuilresten. Door je huid intensief te reinigen, trekt de creme beter in voor een nóg beter resultaat!
Verdeel Xtreme 4 Minutes Lift ’s morgens over je hele gezicht of alleen over de beschadigde zones. Masseer de crème daarna grondig in.
Je kunt Xtreme 4 Minutes Lift ook combineren met Filler 4 Face.
Breng dan eerst Xtreme 4 Minutes Lift en vervolgens Filler 4 Face aan.
Heb je een droge huid? Sluit je verzorgingsroutine dan af met de Bio Balance Nutricreme.
Xtreme 4 Minutes Lift is geschikt voor elk huidtype.
 
SERUM 4 EYES

Productcategorie: Oogverzorging
Behandelzone: Ogen
Ons advies: De huid van 40+ jaar
Inhoud: 15 ml
Prijs: € 89,95

WOW-effect: Wallen wegwerken met dit krachtige serum

SERUM 4 EYES

Turbo-effect voor stralende ogen. Verwen je ogen met dit fantastische, luxueuze liftende serum.
Beschrijving

Een jeugdige, stralende oogopslag: dat was de drijfveer achter de ontwikkeling van dit krachtige serum. Je ogen zijn meestal het eerste slachtoffer van de genadeloze tand des tijds. Het resultaat? Een glansloze, vermoeide blik die minder mooi en stralend oogt.
Wallen wegwerken met krachtig serum
Dit serum zit echter tjokvol efficiënte peptiden van de nieuwste generatie, die ultrakrachtig zijn en de gevoelige huid rond de ogen niet alleen zachter, maar ook nog eens strakker en jonger maakt. Fenomenale, waardevolle plantenextracten verminderen tevens zwellingen en donkere kringen. Dit verbluffende luxeserum is hét geheim achter een jonge, stralende oogopslag.

Wat zijn de voordelen van Serum 4 Eyes?

Laat je ogen weer stralen.
De perfect op elkaar afgestemde peptiden garanderen een heus turbo-effect.
Anti-aging verzorging voor de oogcontouren.
Hét geheim achter een jeugdige, stralende oogopslag.

Hoe gebruik ik dit serum?

Breng Serum 4 Eyes altijd aan op een grondig gereinigde huid. Reinig de huid daarom eerst met Dr. Juchheim Cleansing Milk en Tonic Water. Cleansing Milk verwijderd al het vet en onreinheden. Tonic Water van Dr. Juchheim verwijdert zelfs de kleinste dode huidcellen en vuilresten. Door je huid intensief te reinigen, trekt de creme beter in voor een nóg beter resultaat. Verdeel Serum 4 Eyes ’s morgens en ’s avonds over je oogcontouren.

Laat het serum daarna zeker een paar minuten inwerken.
 
Juchheim Bye bay cellulit
Productcategorie: Anti Cellulite Creme – Lichaamsverzorging voor strakke huid
Behandelzone: Billen, benen en bovenarmen
Ons advies: De huid van 25+ jaar

Inhoud: 200 ml
Prijs: € 124,95
WOW-effect: Sinaasappelhuid of cellulite? Verbeter je huid met Bye Bye Cellulite. De beste creme in zijn categorie Wat is Bye Bye Cellulite ? Een natuurlijk powerpack met fenomenaal krachtige werkbare stoffen dat cellulite met een 3D-effect zichtbaar vervaagt. Bye Bye Cellulite bevat een complex van natuurlijke werkstoffen waardoor cellulite onmiddellijk vermindert. De huid kan in het begin wat rood worden en warm aanvoelen – dat is een teken dat de creme zijn werk doet. Deze verschijnselen nemen na 1 week gebruik af. Cellulite minder zichtbaar Dankzij het samenspel van de supergeconcentreerde ingrediënten wordt de huid gladgestreken en zichtbaar geëgaliseerd. Cellulite is daardoor minder zichtbaar. Door de ongeëvenaard krachtige en doeltreffende werking van deze crème zit je snel weer lekker in je vel. Aanbrengen is resultaat zien!

Hoe werkt Bye Bye Cellulite ?
Bye Bye Cellulite bevat een uniek complex plantaardige ingrediënten met 6-voudige werking: Zichtbare verbetering van de doorbloeding (rode huid). Voelbare warmteontwikkeling. Verbeterde hydratatie. Strijkt de huid glad en egaliseert de huid. Verzorgt en verstevigt de huidstructuur. Maakt cellulite minder zichtbaar.
Hoe gebruik ik Bye Bye Cellulite ?
Reinig de huid eerst met Cleansing Milk en Tonic Water van Dr. Juchheim voor een optimaal resultaat. Cleansing Milk verwijderd al het vet en onreinheden. Tonic Water van Dr. Juchheim verwijdert zelfs de kleinste dode huidcellen en vuilresten. Door je huid intensief te reinigen, trekt de creme beter in voor een nóg beter resultaat! Breng 1 à 2 x per dag aan op de huidzones met cellulite aan. Begin eerst met een klein beetje creme. Als je huid Bye Bye Cellulite goed verdraagt, kun je de hoeveelheid creme geleidelijk verhogen.
 
LIPO SCULP

Productcategorie: Lichaamsverzorging voor strakke huid
Behandelzone: Lichaam
Ons advies: De huid van 25+ jaar
Inhoud: 200 ml
Prijs: € 179,95
WOW-effect: Egale huid, stevig en met zichtbaar meer volume

LIPO SCULP

Het effect van deze krachtige creme doet bijna niet onder voor dat van een bodylift!

Beschrijving

Dit product heeft zijn fenomenale effect te danken aan ultrageconcentreerde plantenextracten en werkstoffen die de doorbloeding verbeteren. Dankzij het samenspel van deze bestanddelen krijgt de huid zichtbaar meer volume en krijgt ze een stevigere, egalere structuur.

De voordelen van deze creme:
Huid wordt steviger.
Huid krijgt zichtbaar meer volume.
Huid egaliseert.

Hoe gebruik ik Lipo Sculp?

Reinig de huid eerst met Dr. Juchheim Cleansing Milk en Tonic Water voor een optimaal resultaat. Cleansing Milk verwijderd vet en onreinheden. Tonic Water van Dr. Juchheim verwijdert zelfs de kleinste dode huidcellen en vuilresten. Door je huid intensief te reinigen, trekt de creme beter in voor een nóg beter resultaat!

Breng 1 tot 2 keer per dag aan op de getroffen huidzones. Begin steeds met een klein beetje Lipo Sculp.
Als je huid de creme goed verdraagt, kun je steeds een beetje meer creme gaan gebruiken.
De huid kan in het begin wat rood worden en warm aanvoelen – dit is een teken dat de creme zijn werk doet. Deze verschijnselen nemen na 1 week gebruik af.
Wordt je huid té rood en warm? Breng de volgende keer dan wat minder creme aan.
 
3 D BODYLIFT

Productcategorie: Lichaamsverzorging voor strakke huid Behandelzone: Stevig te maken zones
Ons advies: De huid van 25+ jaar Inhoud: 100 ml
Prijs: € 149,95
WOW-effect: Bodylotion voor een stralende, strakke huid 3 D BODYLIFT

Intensief verstevigende lichaamsverzorging met 3D-effect. Beschrijving Collageen en elastine vormen samen de basis vormen van een mooie, strakke huid. Vanaf je 25e raken deze belangrijke vezels steeds verder uitgeput en verliezen ze hun driedimensionale structuur. Het resultaat? Je huid wordt minder elastisch en stevig.
3 D Bodylift is een intensieve, stimulerende bodylotion die je huid verwend met de allerbeste werkstoffen die ze nodig heeft zodra de eerste tekenen van vermoeidheid de kop opsteken. Deze innovatieve bodylotion bevat werkstoffen die de aanmaak van collageen en elastine stimuleren en het behoud van de driedimensionale structuur ondersteunen (3D-effect). De vele werkstoffen zijn op hun beurt verbonden met een uniek complex op basis van plantenextracten, peptiden en lipiden. Dit complex geeft de vermoeide en verslapte huid een energieboost en een versteviging van jewelste. Daardoor blijft je huidstructuur mooi en zijdezacht.
3 D Bodylift is een unieke anti-agingverzorging voor een jonger ogende lichaamshuid die elastischer is.

Wat doet deze bodylotion voor mijn huid?

3D-versteviging voor alle lichaamsdelen die te maken krijgen met tekenen van vermoeidheid en minder elasticiteit. Een innovatief complex met plantenextracten, peptiden en lipiden geeft de verslapte huid een heuse opkikker.
3D Bodylift verstevigt je huid en geeft haar een zijdezachte structuur.

Hoe gebruik ik deze bodylotion?

Reinig de huid eerst met Dr. Juchheim Cleansing Milk en Tonic Water voor een optimaal resultaat. Cleansing Milk verwijderd vet en onreinheden. Tonic Water van Dr. Juchheim verwijdert zelfs de kleinste dode huidcellen en vuilresten. Door je huid intensief te reinigen, trekt de creme beter in voor een nóg beter resultaat.
Breng de bodylotion ’s morgens en ’s avonds na het douchen aan op de lichaamsdelen die je graag wil verstevigen en masseer zachtjes in.
De huid kan warm aanvoelen – dit is een teken dat de creme zijn werk doet.
Ideaal in combinatie met Bye Bye Cellulite ®. Gebruik Bye Bye Cellulite ® 2 dagen per week en 3 D Bodylift op alle andere dagen.