fbpx

Juchheim

 
GOED NIEUWS! 😍
Vanaf nu zijn de producten van Juchheim Cosmetics direct in onze salon te bestellen of via https://shylisabeautyy.juchheim-methode.de/
 
xtreme4minuteslift:
De lifting en anti-aging verzorging met een intensief effect op beschadigde en beschadigde huid. De combinatie van verschillende algen en plantenextracten, hyaluronzuur met een laag molecuulgewicht en biomimetische peptiden kan vermoeidheid snel en intensief verminderen, de beschadigde en vervaagde huid herstructureren en regenereren. De krachtige formule bestaat uit anti-verouderingsmiddelen van de natuur, avocado, Indiase mirre, appelstamcellen, algenextracten en vele andere waardevolle voedingsstoffen. De schade veroorzaakt door vrije radicalen kan worden tegengegaan.
Dit regeneratie- en liftfenomeen helpt voorbij beschadigingen te vervagen, de huid te versterken en te beschermen. Frisse en jeugdige uitstraling keert terug. Je teint kan er egaal, verfijnd en puur uitzien.
Laat deze effectieve lifting- en anti-verouderingsverzorging je nieuwe aantrekkingskracht en aantrekkelijkheid geven.
 
serum4eyes:

De fascinatie van je ogen, de jeugdige glans, was de drijfveer voor de ontwikkeling van dit krachtige serum. Je oogstreek is de eerste die wordt beïnvloed door de drukte van de tijd, een matte, vermoeide look doet aantrekkelijkheid en charisma verdwijnen.
Het serum bevat de hoogste concentraties effectieve, nieuwste generatie peptiden die extreem krachtig en toch zacht zijn voor het gevoelige gebied rond de ogen, waardoor ze er steviger en jeugdiger uitzien. Waardevolle en krachtige plantenextracten verminderen het gevoel van zwelling en oogschaduw. Dit alles bekroonde luxe serum bevat het geheim van jeugdige en stralende ogen.
Verwen uw ooggebied met dit eersteklas, luxueuze lifting serum van een speciaal soort.
 
ByeByeCellulite®️

Hoe werkt het nou eigenlijk?
De crème werkt in 6 verschillende stappen:
1. Verbetering van de doorbloeding
2. Voelbare warmteontwikkeling
3. Zichtbare verbetering van de huid
4. Maakt de huid gladder
5. Versterkt de elasticiteit van de huid
6. Harmoniseren huidbeeld

Het eerste wat ik doe is 'proefsmeren' om te kijken of er verbetering is. Als er verbetering is, dan betekent het dat de crème bij jou zal werken.
Een kuur is 30 tot 90 dagen, 2x daags smeren en daarna voor onderhoud 1-2 maal per week 1x per dag. Na een aantal weken kan het lijken of de huid weer wat slechter wordt. Dat hoort erbij, vooral doorsmeren!
Heb je een jonge huid met lichte problemen, dan zal een kuur van 30 dagen genoeg zijn. Heb je een wat oudere huid met best veel problemen, reken dan ook 90 dagen.
Uiteraard kan je een maandje smeren in de zomer, maar hoe fijn is het als je benen of billen voor altijd gladder zijn?
De keus is uiteraard aan jou!
Het resultaat op de foto is na anderhalve week smeren. En het fijne is dat de ByeByeCellulite®️ crème ook heel goed werkt bij striae!
 
liposculp:
Liposculp vermindert de omvang (maar het is geen afvalproduct!).
Caffeine, Coenzyme A en Carnitine zijn krachtig trio in deze lichaamsverzorging. Door de hoge geconcentreerde planten extracten en circulatie verbeterde ingrediënten ontstaat het 'slimming-effect' waardoor de omvang afneemt. Soort fatburner.
Deze creme smeer je in de ochtend en avond en ook hierbij kan het zo zijn dat de huid in het begin wat rood en branderig aanvoelt, dit houd 5 dagen tot anderhalve week aan.