fbpx

HuidLifting – Hifu / TriPollar

Wil jij vollere lippen en wangen of minder zichtbare rimpels, maar zie je op tegen de naalden? πŸ’‰πŸ’‰ Neem dan een behandeling met de Hyaluron pen bij mij!

In plaats van met een naald wordt onder hoge druk het hyaluronzuur onder de huid gebracht, in enkel de bovenste lagen van de huid. Je kunt met de hyaluron pen o.a. de neuslippenplooi verminderen, de wangen opfrissen en contourverbetering van het gezicht bereiken.

De hyaluron pen is zonder naald. Deze wordt op de huid geplaatst, waar het hyaluron in wordt geschoten met een hoge druk (880 km p/u). Dit geeft een klein tintelend schokje. De snelheid waarmee het hyaluronzuur onder de huid wordt geschoten met behulp van perslucht, is zo snel dat de naaldloze behandeling pijnloos is!

1ml

€150

2020 is hier en dat vier ik met een 2 BEHANDELINGEN = 2 GRATIS aanbieding op Huidlifting & Afslanken!

πŸ•˜ Mijn beauty behandelingen geven meteen zichtbaar resultaat, maar om het hele jaar door een frisse huid te houden, kun je er ook voor kiezen om periodiek te komen.

πŸ‘™Er zijn ook doelen die om meer effort vragen. Een afslankbehandeling of Mesotherapie bijvoorbeeld. Die kun je het best een paar keer herhalen.

Nu bij 2 behandelingen, 2 GRATIS. 50% korting dus!

Een behandeling bestaat uit: β–ͺ reinigen β–ͺ een milde peeling β–ͺ de huid neutraliseren β–ͺ mesotherapie β–ͺ masker β–ͺ crΓ¨me
π–πšπ­ 𝐒𝐬 𝐑𝐞𝐭 𝐞𝐧 𝐰𝐚𝐭 𝐝𝐨𝐞𝐭 𝐑𝐞𝐭?

Mesotherapie is een natuurlijke, huidverjongende behandeling voor het gezicht, de hals en het decolletΓ©. Met deze behandeling stimuleren we de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de huid. Met kleine prikjes brengen we verzorgende stoffen in de middelste huidlaag in. . Werkt goed tegen:
β–ͺ (frons)rimpels
β–ͺ kraaienpootjes
β–ͺ rimpels rond de mond
β–ͺ huidveroudering
β–ͺ onzuivere huid
β–ͺ rokershuid


1x behandeling €108
4x behandelingen €216
π‡πˆπ…π” πˆπ’ π‡πŽπ“ πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ β†’ heerlijk voor de huid die in de wintermaanden wel wat extra aandacht kan gebruiken.
πƒπž π›πžπ‘πšπ§ππžπ₯𝐒𝐧𝐠 HIFU helpt rimpels verminderen en zorgt voor een prachtige huidlifting voor:

β–ͺ de bovenlip
β–ͺ hals
β–ͺ onderkin
β–ͺ boven de wenkbrauwen
β–ͺ wangen en kaaklijn
β–ͺ mond en neusplooi
β–ͺ het gebied rond de ogen

π–πšπ­ 𝐒𝐬 𝐑𝐞𝐭 𝐞𝐧 𝐰𝐚𝐭 𝐝𝐨𝐞𝐭 𝐑𝐞𝐭?
HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Met mijn behandelapparatuur breng ik ultrasoundgolven door alle drie de huidlagen. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en brengt een herstelproces in de onderhuid op gang, dat voor huidvernieuwing en een strakke, gladde huid zorgt.

Vaste lage prijs

Boven lip
Β 
Β 

€14989,00

Hals
Β 
Β 

€189113

Onder ogen en kraaienpootjes

€14989

Boven wenkbrauw
Β 

€189113

Kaaklijn en wangen

€189113

Mond en neusplooi

€14989

Huidlifting Plasma

Deze revolutionaire methode is in staat om resultaten te bereiken die vergelijkbaar zijn met de resultaten van de cosmetische chirurgie. EΓ©n behandeling volstaat meestal om de gewenste resultaten te bereiken. Na 1 maand, bij controle van de afspraak, bepaalt of een aanvullende behandeling noodzakelijk is. De resultaten zullen naar verwachting minstens 9 maanden aanhouden.

Plasma zorgt voor direct liftend- en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume .

. Oogleden correctie
. Fronsrimpel
. Rokerslijnen
. Overtollige huid
. Littekens
. Halslift
Vaste lage prijs

Onderkin

€179€107

Oor plooien

€179€107

Ooglift

€219€131

Onderkin
Β 

€199€119

Rimpels vanaf

€99€59

Hals / nek

€249€149

TriPollar-behandeling

Wat is TriPollar Radiofrequentie?
TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie ter wereld. Het wordt al meer dan 75 jaar toegepast in de medische wereld en het is een bewezen en veilige technologie die wereldwijd succesvol wordt ingezet.

Hoe werkt de TriPollar en wat doet het voor de huid? De TriPollar behandeling verwarmt de fibroblasten (die ons collageen aanmaken) in onze huid en laat de collageenvezels inkrimpen waardoor direct een huidverstrakkend en liftend effect ontstaat. Dit zorgt ook weer voor de natuurlijke collageenvernieuwing van de huid. De TriPollar werkt op de huidversteviging. Het resultaat is dat de huid steviger zal worden en een strakkere kaaklijn zal ontstaan. Daarnaast kunnen rimpels minder zichtbaar worden.

De opwarming van het onderhuidse weefsel leidt tot verstrakking van de huid. Bovendien werkt het proces nog door nΓ‘ de behandeling, omdat nieuw en geremodelleerd collageen wordt gevormd waardoor de huid verder verstrakt en zo gelift wordt. De behandeling geeft krimping van de huid, bestrijdt rimpels en verstrakt, lift en verstevigt de huid en het resultaat is al direct na de behandeling zichtbaar!


Een TRIPOLLAR- behandeling zorgt ervoor dat rimpels vervagen, fijne lijntjes verdwijnen en je huid weer jonger aanvoelt.

1 behandeling 60 min €50

Pakketten

Pakketten Aantal beh. 60 min. per behandeling
White 4 €190,-
Yellow 6 €260,-
Red 8 €340,-
Black 10 €440,-

Pakketten Aantal beh. 90 min. per behandeling
White 4 €270,-
Yellow 6 €400,-
Red 8 €520,-
Black 10 €650,-
46BA4A4F-7714-4556-A38D-A669765B257E
Bij Shylisa Beauty kunt u terecht voor meerdere gespecialiseerde behandelingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Klik op onderstaande links voor meer informatie.