fbpx

HuidLifting – Hifu / TriPollar

Huidlifting Plasma

Deze revolutionaire methode is in staat om resultaten te bereiken die vergelijkbaar zijn met de resultaten van de cosmetische chirurgie. Eén behandeling volstaat meestal om de gewenste resultaten te bereiken. Na 1 maand, bij controle van de afspraak, bepaalt of een aanvullende behandeling noodzakelijk is. De resultaten zullen naar verwachting minstens 9 maanden aanhouden.

Plasma zorgt voor direct liftend- en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume .

. Oogleden correctie
. Fronsrimpel
. Rokerslijnen
. Overtollige huid
. Littekens
. Halslift

Onderkin

€179

Oor plooien

€179

Hals / nek

€249

Ooglift

219

Rimpels vanaf

€99

Hifu staat voor High Intensity Focused Ultrasound en wordt ook wel de gouden standaard onder de huidlifting en rimpelvermindering behandelingen genoemd.
Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van de kracht van ultrasound. Ultrasoundgolven worden d.m.v. een apparaat door alle 3 de huidlagen gebracht waardoor de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt.

Door de Hifu behandeling wordt er een herstelproces vanuit de onderhuid in werking gebracht dat een vernieuwing van de huid tot gevolg heeft en dus voor een strakkere en gladdere huid zorgt. Wij boeken de mooiste en beste resultaten met de combinatie van Fillers en Hifu.
Een Fillerbehandeling vult de rimpels op en door de Hifu behandeling wordt de huid gelift. Een geweldige combinatie voor een nog mooier resultaat!

Boven lip
 
 

149

Hals
 
 

189

Onderkin
 

199

Boven wenkbrauw
 

189

Kaaklijn en wangen

189

Mond en neusplooi

149

Onder ogen en kraaienpootjes

189

TriPollar-behandeling

Wat is TriPollar Radiofrequentie?
TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie ter wereld. Het wordt al meer dan 75 jaar toegepast in de medische wereld en het is een bewezen en veilige technologie die wereldwijd succesvol wordt ingezet.

Hoe werkt de TriPollar en wat doet het voor de huid? De TriPollar behandeling verwarmt de fibroblasten (die ons collageen aanmaken) in onze huid en laat de collageenvezels inkrimpen waardoor direct een huidverstrakkend en liftend effect ontstaat. Dit zorgt ook weer voor de natuurlijke collageenvernieuwing van de huid. De TriPollar werkt op de huidversteviging. Het resultaat is dat de huid steviger zal worden en een strakkere kaaklijn zal ontstaan. Daarnaast kunnen rimpels minder zichtbaar worden.

De opwarming van het onderhuidse weefsel leidt tot verstrakking van de huid. Bovendien werkt het proces nog door ná de behandeling, omdat nieuw en geremodelleerd collageen wordt gevormd waardoor de huid verder verstrakt en zo gelift wordt. De behandeling geeft krimping van de huid, bestrijdt rimpels en verstrakt, lift en verstevigt de huid en het resultaat is al direct na de behandeling zichtbaar!


Een TRIPOLLAR- behandeling zorgt ervoor dat rimpels vervagen, fijne lijntjes verdwijnen en je huid weer jonger aanvoelt.

1 behandeling 60 min €50

Pakketten

Pakketten Aantal beh. 60 min. per behandeling
White 4 €190,-
Yellow 6 €260,-
Red 8 €340,-
Black 10 €440,-

Pakketten Aantal beh. 90 min. per behandeling
White 4 €270,-
Yellow 6 €400,-
Red 8 €520,-
Black 10 €650,-
Tripollar methode in combinatie met *mesotherapie

Deze combinatie geeft al bij een behandeling van 70 min een frisse en strakke huid.
Bij meerdere behandelingen zal men een nog beter en blijvender resultaat behalen.
Wij werken uitsluitend met de hoogwaardige producten van het dermatologische topmerk Pluryal Meso line.
*Tripollar geeft warmte aan het binnenweefsel van de huid waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Dit geeft een liftend en herstellend effect.
*Mesotherapie zorgt voor een intense inbreng van het Pluryal product waardoor de huid een goede doorbloeding en versteviging krijgt.

Kosten;1 behandeling al voor €80,-
6 x TriPollar 3 x Mesotherapie €499
46BA4A4F-7714-4556-A38D-A669765B257E
Bij Shylisa Beauty kunt u terecht voor meerdere gespecialiseerde behandelingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Klik op onderstaande links voor meer informatie.