fbpx

HuidLifting – Hifu / TriPollar

Huidlifting kan op verschillende manieren. In mijn beautysalon in Arnhem biedt ik diverse behandelingen aan: Mesotherapie, HiFu, fillers, plasma-behandelingen en TriPollar-behandelingen. Welke behandeling het best bij jou past is o.a. afhankelijk van je huidtype en van de zone die je wilt laten behandelen. Het resultaat is een jonge en gezonde huid. Minder rimpels, minder fijne lijntjes en bye bye cellulite! Mijn behandelingen werken het best in combinatie met een gezonde lifestyle. Ik kan je hier gratis en vrijblijvend over adviseren.

Fillers

Wil jij vollere lippen en wangen of minder zichtbare rimpels, maar zie je op tegen de naalden? Neem dan een behandeling met de Hyaluron-pen bij mij!

In plaats van met een naald, wordt onder hoge druk het hyaluronzuur onder de huid aangebracht. In enkel de bovenste lagen van de huid. Je kunt met de hyaluron-pen o.a. de neuslippenplooi verminderen, de wangen opfrissen en contourverbetering van het gezicht bereiken.

De hyaluron-pen werkt zonder naald. De pen wordt op de huid geplaatst, waar het hyaluron in wordt geschoten met een hoge druk (880 km p/u). Dit voelt alsof je een klein tintelend schokje krijgt. De snelheid waarmee het hyaluronzuur onder de huid wordt geschoten, met behulp van perslucht, is zo snel dat de naaldloze behandeling pijnloos is! Ik zet ook fillers met naald. Bekijk de prijzen hieronder of neem contact op voor meer informatie.

Prijs

▪ Fillers zonder naald 1ML €150
▪ Revolax filler 1ML€180
▪ Princess filler 1ML €180

Mesotherapie

Mesotherapie is een natuurlijke, huidverjongende behandeling voor het gezicht, de hals en het decolleté. Mesotherapie stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de huid. Met kleine prikjes breng ik een cocktail van vitamines en verzorgende stoffen aan in de middelste huidlaag.


Mesotherapie behandeling

Een behandeling bestaat uit: ▪ reinigen ▪ een milde peeling ▪ de huid neutraliseren ▪ mesotherapie ▪ masker ▪ crème

→ Bekijk een video review van mijn Mesotherapie en tanden bleken!

Werkt goed tegen:

▪ (frons)rimpels
▪ kraaienpootjes
▪ rimpels rond de mond
▪ huidveroudering
▪ onzuivere huid
▪ rokershuid

Prijs

1x behandeling €108
6x behandelingen €432


HiFu

HIFU IS HOT🔥🔥🔥 Heerlijk voor de huid die wel wat extra aandacht kan gebruiken. Een HiHu behandeling helpt rimpels verminderen en zorgt voor een prachtig liftend effect.

Behandelzones HiFu

▪ de bovenlip
▪ hals
▪ onderkin
▪ boven de wenkbrauwen
▪ wangen en kaaklijn
▪ mond en neusplooi
▪ het gebied rond de ogen

Het resultaat

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Met mijn behandelapparatuur breng ik ultrasoundgolven door alle drie de huidlagen. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en brengt een herstelproces in de onderhuid op gang, dat voor huidvernieuwing en een strakke, gladde huid zorgt. Voor een vaste lage prijs bij Shylisa Beauty!

Huidlifting Plasma

Plasma zorgt voor direct liftend- en verjongend effect en werkt ook op de lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie in de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels gestimuleerd. De behandelde zones krijgen een boost in stevigheid en volume. Deze revolutionaire methode is in staat om resultaten te bereiken die vergelijkbaar zijn met de resultaten van de cosmetische chirurgie. Eén behandeling volstaat meestal al om de gewenste resultaten te bereiken. Na één maand wordt tijdens de controleafspraak bepaald of een aanvullende behandeling noodzakelijk is. De resultaten zullen naar verwachting minstens negen maanden aanhouden. Vaste lage prijs!

Plasmabehandelingen

▪ Oogleden correctie
▪ Fronsrimpel
▪ Rokerslijnen
▪ Overtollige huid
▪ Littekens
▪ Halslift

TriPollar-behandeling


TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie-technologie ter wereld. Het wordt al meer dan 75 jaar toegepast in de medische wereld. Het is een bewezen en veilige technologie die wereldwijd succesvol wordt ingezet. De TriPollar-behandeling verwarmt de fibroblasten (die ons collageen aanmaken) in onze huid en laat de collageenvezels inkrimpen, waardoor direct een huidverstrakkend en liftend effect ontstaat. Dit zorgt ook voor een natuurlijke collageenvernieuwing van de huid. TriPollar zorgt voor een stevige huid en een strakkere kaaklijn. Daarnaast zullen rimpels zichtbaar verminderen.

Prijs

1 behandeling á 60 minuten = €50,-

Pakketten

Pakketten Aantal beh. 60 min. per behandeling
White 4 €190,-
Yellow 6 €260,-
Red 8 €340,-
Black 10 €440,-

Pakketten Aantal beh. 90 min. per behandeling
White 4 €270,-
Yellow 6 €400,-
Red 8 €520,-
Black 10 €650,-
46BA4A4F-7714-4556-A38D-A669765B257E