fbpx

HuidLifting – Hifu / TriPollar

πŸ”₯HIFU is HOT! πŸ”₯

Het helpt rimpels verminderen en zorgt voor een prachtige huidlifting. Het lijkt ons super om jou deze zomer te laten stralen β˜€οΈ NU, is het juiste moment om jouw afspraak te plannen voor jouw behandeling. HIFU werkt op de volgende delen van het gezicht:
πŸ’Ÿ Bovenlip
πŸ’Ÿ Hals
πŸ’Ÿ Onderkin
πŸ’Ÿ Boven wenkbrauw
πŸ’Ÿ Kaaklijn en wangen
πŸ’Ÿ Mond en neusplooi
πŸ’Ÿ Onder ogen en kraaienpootjes

MAAR HOE WERKT HIFU PRECIES?πŸ™‹

Hifu staat voor High Intensity Focused Ultrasound en wordt ook wel de gouden standaard genoemd onder de huidlifting en rimpelvermindering behandelingen. Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van de kracht van ultrasound.
Ultrasoundgolven worden d.m.v. een apparaat door alle 3 de huidlagen gebracht waardoor de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt.

Door de Hifu behandeling wordt er een herstelproces vanuit de onderhuid op gang gebracht dat een vernieuwing van de huid tot gevolg heeft en dus voor een strakkere en gladdere huid zorgt.

Boven lip
Β 
Β 

€149

Hals
Β 
Β 

€189

Boven wenkbrauw
Β 

€189

Mond en neusplooi

€149

Kaaklijn en wangen

€189

Onder ogen en kraaienpootjes

€149

Huidlifting Plasma

Deze revolutionaire methode is in staat om resultaten te bereiken die vergelijkbaar zijn met de resultaten van de cosmetische chirurgie. EΓ©n behandeling volstaat meestal om de gewenste resultaten te bereiken. Na 1 maand, bij controle van de afspraak, bepaalt of een aanvullende behandeling noodzakelijk is. De resultaten zullen naar verwachting minstens 9 maanden aanhouden.

Plasma zorgt voor direct liftend- en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume .

. Oogleden correctie
. Fronsrimpel
. Rokerslijnen
. Overtollige huid
. Littekens
. Halslift

Onderkin

€179

Oor plooien

€179

Ooglift

219

Onderkin
Β 

€199

Rimpels vanaf

€99

Hals / nek

€249

TriPollar-behandeling

Wat is TriPollar Radiofrequentie?
TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie ter wereld. Het wordt al meer dan 75 jaar toegepast in de medische wereld en het is een bewezen en veilige technologie die wereldwijd succesvol wordt ingezet.

Hoe werkt de TriPollar en wat doet het voor de huid? De TriPollar behandeling verwarmt de fibroblasten (die ons collageen aanmaken) in onze huid en laat de collageenvezels inkrimpen waardoor direct een huidverstrakkend en liftend effect ontstaat. Dit zorgt ook weer voor de natuurlijke collageenvernieuwing van de huid. De TriPollar werkt op de huidversteviging. Het resultaat is dat de huid steviger zal worden en een strakkere kaaklijn zal ontstaan. Daarnaast kunnen rimpels minder zichtbaar worden.

De opwarming van het onderhuidse weefsel leidt tot verstrakking van de huid. Bovendien werkt het proces nog door nΓ‘ de behandeling, omdat nieuw en geremodelleerd collageen wordt gevormd waardoor de huid verder verstrakt en zo gelift wordt. De behandeling geeft krimping van de huid, bestrijdt rimpels en verstrakt, lift en verstevigt de huid en het resultaat is al direct na de behandeling zichtbaar!


Een TRIPOLLAR- behandeling zorgt ervoor dat rimpels vervagen, fijne lijntjes verdwijnen en je huid weer jonger aanvoelt.

1 behandeling 60 min €50

Pakketten

Pakketten Aantal beh. 60 min. per behandeling
White 4 €190,-
Yellow 6 €260,-
Red 8 €340,-
Black 10 €440,-

Pakketten Aantal beh. 90 min. per behandeling
White 4 €270,-
Yellow 6 €400,-
Red 8 €520,-
Black 10 €650,-
⚠️ NIEUW bij Shylisa Beauty | Mesotherapie
Voor de mesolift anti-aging therapie gebruiken we vanaf nu de Toskani cocktail!

In deze cocktail zit een perfecte combinatie van zuren die zorgen voor een intensieve versteviging van de huid. Ook de veroudering van het gezicht wordt tegengegaan door een anti-rimpels vuller effect, waardoor ook een verlies van stevigheid wordt voorkomen.

Wat houdt de Mesotherapie in?

πŸ‘‰ CLEANING huid
πŸ‘‰ Peeling
πŸ‘‰ Meso gun (combinatie 3 cocktail’s)
πŸ‘‰ Daarna met Dermaroller overheen
πŸ‘‰ Masker
πŸ‘‰ Cream

Je kunt deze zeer complete behandeling NU krijgen voor slechts € 108,-.
46BA4A4F-7714-4556-A38D-A669765B257E
Bij Shylisa Beauty kunt u terecht voor meerdere gespecialiseerde behandelingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Klik op onderstaande links voor meer informatie.