fbpx

cryolipolyse

 
Coolslimming is een combinatie van vetcellen bevriezen en afdrijven(-10 en +43) .
Werkt het best in combinatie met een gezonde levensstijl. Wil je hier advies over? Bij Shylisa Beauty is de eerste intake altijd gratis!
Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse (ook wel vet bevriezen genoemd) is het verwijderen van lichaamsvet door het bevriezen van vetcellen. De vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet worden door pads afgekoeld tot 4˚C. Zo worden de vetcellen selectief aangepakt zonder het omringend weefsel te beschadigen. De vetcellen worden afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

Bevriezen van vetcellen

Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen. De dikte van de onderhuidse laag kan door gezonde voeding en lichaamsbeweging worden verminderd. De bovenste laag is echter hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed. Het is bekend dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen deze vetcellen tijdens een cryo-behandeling worden aangepakt zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. U ondergaat dan ook een volledig veilige behandeling en hoeft zich geen zorgen te maken om gezondheidsrisico’s. Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u wilt afvallen of af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen.

46BA4A4F-7714-4556-A38D-A669765B257E
€100

Contact


Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Vul het onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel moegelijk contact met u op.

Bij Shylisa Beauty kunt u terecht voor meerdere gespecialiseerde behandelingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Klik op onderstaande links voor meer informatie.