fbpx

Afslanken- Cryolipolyse / Coolslimming / Cavitatie

Afslanken is niet alleen gewicht verliezen, gezond afvallen draait om het totale plaatje. Een gezonde leefstijl, waarbij je verstandig eet en drinkt. Je kunt een lichaam van buiten niet mooi maken, als het van binnenuit niet goed wordt verzorgd. Gezond eten en veel water drinken is belangrijk! Ik bied daarnaast verschillende afslankbehandelingen aan, die je helpen om de laatste kilo's te verliezen: Cryolipolyse / Coolslimming en Cavitatie. Ook hierbij geldt: de behandelingen werken het best in combinatie met een gezonde leefstijl. Lees hieronder meer informatie, of neem contact met mij op!
Coolslimming is een combinatie van vetcellen bevriezen en afdrijven(-10 en +43) .

Werkt het best in combinatie met een gezonde levensstijl. Wil je hier advies over? Bij Shylisa Beauty is de eerste intake altijd gratis!
Wat is cryolipolyse?
Cryolipolyse (ook wel vet bevriezen genoemd) is het verwijderen van lichaamsvet door het bevriezen van vetcellen. De vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet worden door pads afgekoeld tot -10C. Zo worden de vetcellen selectief aangepakt zonder het omringend weefsel te beschadigen. De vetcellen worden afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.
Bevriezen van vetcellen

Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen. De dikte van de onderhuidse laag kan door gezonde voeding en lichaamsbeweging worden verminderd. De bovenste laag is echter hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed. Het is bekend dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen deze vetcellen tijdens een cryo-behandeling worden aangepakt zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. U ondergaat dan ook een volledig veilige behandeling en hoeft zich geen zorgen te maken om gezondheidsrisico’s.

Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u wilt afvallen of af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen.
46BA4A4F-7714-4556-A38D-A669765B257E

Plastische chirurgie zonder operatie

Coolslimming vindt van buitenaf plaats. In tegenstelling tot liposuctie is er dus geen operatie nodig en ook geen verdoving. De kans op complicaties is minimaal en je kunt vrijwel direct je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Omdat de afgestorven vetcellen geleidelijk door het lichaam worden afgevoerd, heeft de huid de tijd om elastisch mee te bewegen. Dat zorgt voor een mooier resultaat.

Na de behandeling

De behandeling is pijnloos, wel kan het ongemakkelijk aanvoelen. Tijdens de behandeling wordt je huid op de betreffende plaats vacuüm getrokken om de ondergelegen vetcellen te kunnen bevriezen. Na de behandeling kan de huid nog beurs aanvoelen, dit verdwijnt binnen een paar dagen. Direct na de bevriezing beginnen de vetcellen te kristalliseren. Het afvoeren gaat geleidelijk. Het duurt een paar weken, maar veelal is er na 30 dagen al resultaat te zien.

Cryo + cavitatie i.c.m. Juchheim crème (Lipo Sculp).
Lipo Sculp van Dr. Juchheim is ideaal voor als je wilt afslanken op bepaalde plaatsen! Zeer snel zichtbaar resultaat, iedere dag te meten!

De combinatie van hoog geconcentreerde plantenextracten en doorbloeding bevorderende werkstoffen zorgen voor een power-effect. Dit kun je vergelijken met een bodylift.

Bij Shylisa Beauty kunt u terecht voor meerdere gespecialiseerde behandelingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Klik op onderstaande links voor meer informatie.

Contact


Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Vul het onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel moegelijk contact met u op.