fbpx

Afslanken- Cryolipolyse / Coolslimming / Cavitatie

Afslanken is niet alleen gewicht verliezen, gezond afvallen draait om het totale plaatje. Een gezonde leefstijl, waarbij je verstandig eet en drinkt. Je kunt een lichaam van buiten niet mooi maken, als het van binnenuit niet goed wordt verzorgd. Gezond eten en veel water drinken is belangrijk! Ik bied daarnaast verschillende afslankbehandelingen aan, die je helpen om de laatste kilo's te verliezen: Cryolipolyse / Coolslimming en Cavitatie. Ook hierbij geldt: de behandelingen werken het best in combinatie met een gezonde leefstijl. Lees hieronder meer informatie, of neem contact met mij op!

Coolslimming is een combinatie van vetcellen bevriezen en afdrijven. €100,- per behandeling. Nu 3 halen = 3 gratis! Dat is 6 x Coolslimming voor €300-

Werkt het best in combinatie met een gezonde levensstijl. Wil je hier advies over? Bij Shylisa Beauty is de eerste intake altijd gratis!Cryolipolyse / Coolslimming


Na het zestiende levensjaar worden geen nieuwe vetcellen meer aangemaakt. Bij aankomen worden de vetcellen groter, diëten zorgt voor een kleiner volume van de vetcellen. Coolslimming: is een veilige en betrouwbare methode om van hardnekkig lichaamsvet af te komen.

Vetcellen bevriezen

Met Coolslimming wordt het volume van de vetcellen definitief aangepakt. Door kou sterven de vetcellen af en worden ze via een natuurlijk proces afgebroken en afgevoerd. Deze vetcellen komen niet terug. Ja! De vetcellen verdwijnen echt. De behandeling is gebaseerd op bevriezing van vetcellen. Coolslimming gebruikt gecontroleerde kou om vetcellen te koelen tot ze kristalliseren. Vetcellen zijn veel gevoeliger voor kou dan ander lichaamsweefsel en beginnen al te kristalliseren bij 4ºC.

Behandelzones

Met de goede apparatuur kan je dat heel gericht doen. Het is toepasbaar op (bijna) elk deel van het lichaam: buik, flanken, love handles, onderkin, binnenkant van dijbenen en rond de borsten (bijmannen).

Plastische chirurgie zonder operatie

Coolslimming vindt van buitenaf plaats. In tegenstelling tot liposuctie is er dus geen operatie nodig en ook geen verdoving. De kans op complicaties is minimaal en je kunt vrijwel direct je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Omdat de afgestorven vetcellen geleidelijk door het lichaam worden afgevoerd, heeft de huid de tijd om elastisch mee te bewegen. Dat zorgt voor een mooier resultaat.

Na de behandeling

De behandeling is pijnloos, wel kan het ongemakkelijk aanvoelen. Tijdens de behandeling wordt je huid op de betreffende plaats vacuüm getrokken om de ondergelegen vetcellen te kunnen bevriezen. Na de behandeling kan de huid nog beurs aanvoelen, dit verdwijnt binnen een paar dagen. Direct na de bevriezing beginnen de vetcellen te kristalliseren. Het afvoeren gaat geleidelijk. Het duurt een paar weken, maar veelal is er na 30 dagen al resultaat te zien.

Cryo + cavitatie i.c.m. Juchheim crème (Lipo Sculp).
Lipo Sculp van Dr. Juchheim is ideaal voor als je wilt afslanken op bepaalde plaatsen! Zeer snel zichtbaar resultaat, iedere dag te meten!

De combinatie van hoog geconcentreerde plantenextracten en doorbloeding bevorderende werkstoffen zorgen voor een power-effect. Dit kun je vergelijken met een bodylift.

Cavitatie

Bij een Cavitatie behandeling worden door middel van een apparaat geluidsgolven het lichaam in gestuurd. Deze geluidsgolven zorgen ervoor dat de vetophoping in beweging komt. Dit proces wordt Cavitatie genoemd. Door de Cavitatie worden de wanden van de vetcellen afgebroken. Hierdoor komen vetcellen vrij, die vervolgens door het lichaam worden afgevoerd, en vervolgens volledig worden afgebroken.

Omdat het lichaam niet hele grote hoeveelheden met vetcellen tegelijk kan afbreken, kan deze behandeling ook maar op kleine gedeelten van het lichaam tegelijk worden gebruikt.

Deze methode is dus erg geschikt voor de zogenoemde probleemzones. De kleine vetophopingen op de heupen (lovehandles), onder de billen, de dijen, buik of de rug. Mensen die last hebben van cellulitis, zullen ook veel baat hebben bij een Cavitatie behandeling. Om het resultaat helemaal naar wens te krijgen zijn vaak meerdere behandelingen nodig.

Is een Cavitatie behandeling geschikt voor iedereen?

Cavitatie behandelingen zijn niet geschikt voor iedereen, zowel mannen als vrouwen. In een persoonlijk consult kunnen wij u verder informeren. Iemand die last heeft van obesitas, zal geen baat hebben bij een Cavitatie behandeling. De hoeveelheden vet die met deze behandeling kunnen worden afgebroken, zullen voor iemand met obesitas namelijk niet merkbaar zijn. Verder mogen mensen die lijden aan stofwisselingsziekten, afwijkingen aan de leverfunctie en diabetici geen gebruik maken van de Cavitatie behandelingen.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Bij een cavitatie behandeling, wordt er eerst contactgel aangebracht op de huid. Vervolgens wordt het handstuk van het cavitatie apparaat op de plekken gezet waar het vet verwijderd moet worden. De behandeling doet geen pijn. Er kan hooguit een wat prikkelend of warm gevoel ontstaan. Na de behandeling, die ongeveer een half uur in beslag neemt, wordt er een lymfedrainagemassage gegeven, om verslapping van de huid tegen te gaan. Na de behandeling kunt u onmiddellijk uw dagelijkse werkzaamheden hervatten.

Behandelzones?

De behandeling is uitermate geschikt voor het definitief verwijderen van vet en/of cellulitis op de volgende gebieden:probleemzones: lovehandles, dijen, bovenbenen, buik, billen, rug of armen.

Wat zijn de resultaten?

Het eerste resultaat is direct meetbaar na slechts paar behandeling. De resultaten zijn verschillend per persoon, maar gemiddeld zult u een vermindering van 1 tot 3 centimeter in omtrek kunnen meten per behandeling. Het resultaat is definitief. Het lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan. Wel kunnen vetcellen die niet zijn behandeld voor vetopslag gebruikt kunnen worden. We raden dan ook aan om een gezonde leefstijl er op na te houden en regelmatig te sporten.

Pakketten

Pakketten Aantal beh. 60 min. per behandeling
White 4 €190,-
Yellow 6 €260,-
Red 8 €340,-
Black 10 €440,-

Pakketten Aantal beh. 90 min. per behandeling
White 4 €270,-
Yellow 6 €400,-
Red 8 €520,-
Black 10 €650,-
46BA4A4F-7714-4556-A38D-A669765B257E
Bij Shylisa Beauty kunt u terecht voor meerdere gespecialiseerde behandelingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Klik op onderstaande links voor meer informatie.

Contact


Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Vul het onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel moegelijk contact met u op.