fbpx

Afslanken Arnhem


Bent u op zoek naar hulp bij het kwijtraken van de laatste loodjes tijdens afvallen in Arnhem? Kies dan voor Shylisa Beauty. Bij Shylisa Beauty profiteert u altijd van scherpe prijzen en een professionele werkwijze. U wilt uiteraard dat u op de juiste manier wordt geholpen, zodat u altijd uw doel bereikt. Shylisa Beauty kijkt goed naar wat u wilt om u vervolgens zo goed mogelijk te kunnen helpen. Voor afslanken in Arnhem zijn veel mogelijkheden. Shylisa Beauty is u graag van dienst via de Velaslim methode!

Hulp bij afslanken nabij Arnhem?

Wilt u hulp bij de laatste loodjes in het afslanken, maar weet u niet zo goed hoe en waar u moet beginnen? Het is van belang te weten dat u er niet alleen voor staat. Het is fijn om een professional aan uw zijde te hebben, welke u kan adviseren en begeleiden tijdens het laatste stuk in uw afslankproces. In Arnhem vindt u Shylisa Beauty: dé expert op het gebied van Velaslim, maar ook op het gebied van andere diensten, zoals:

  • Huidversteviging;
  • Ooglid behandeling;
  • Vermindering van wallen;
  • Verwijderen onderkin;
  • Vermindering cellulitis;

De resultaten van afslanken in Arnhem

Indien u wilt afslanken in Arnhem en samen met Shylisa Beauty aan uw doel wilt werken is dit zeker mogelijk. Om ervoor te zorgen dat Shylisa Beauty precies weet wat u wilt bereiken, vindt er als eerst een intakegesprek plaats. Dit kan exclusief op locatie in Arnhem. In dit intakegesprek wordt gekeken naar de mogelijkheden voor u en uw afslankproces. U kunt door deze manier van werken altijd rekenen op een advies op maat: geschikt voor u en uw lichaam.

Afslanken in Arnhem bij Shylisa Beauty

Voor het afslanken in Arnhem en omgeving wilt u een professioneel inschakelen om u daarbij te helpen en te adviseren. Dat is begrijpelijk en verstandig! Bent u op zoek naar iemand die u hierbij kan ondersteunen? Neem contact op met Shylisa Beauty door te mailen naar info@shylisabeauty.nl of te bellen naar 0623125232. Shylisa Beauty zal u adviseren over de bij u passende behandelingen, de tarieven en afspraken. Alles om uw doel te behalen!

Wat is Cellulitis

Vooral vrouwen krijgen te maken met cellulitis op de billen en dijen. De reden hiervoor is dat bij vrouwen het vetweefsel voornamelijk onder de huid ligt. En door hormoonveranderingen kunnen de bindweefselbanden in het vetweefsel meer of minder opzwellen en de laag met collageenbanden zichtbaar maken. Hierdoor krijgt de huid een bobbelige uitstraling en dit vinden we niet mooi.

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is het vetpercentage van het lichaam niet de oorzaak van cellulitis. Een vrouw die op haar juiste gewicht is, kan zelfs cellulitis krijgen. Een sinaasappelhuid ontstaat vaak als gevolg van een combinatie van factoren. Voor een groot deel heeft cellulitis te maken met een slechte bloedcirculatie. Het lichaam slaat vet op, op plekken waar de bloedcirculatie het slechtst is.

Daarom hebben veel vrouwen een pondje meer rond de heupen, billen en buik. Naast dat er op deze plaatsen vetophopingen ontstaan, blijven er ook afvalstoffen en vocht 'klem zitten'. Je kunt je voorstellen dat een gebrek aan lichaamsbeweging, een zittend beroep, slechte voeding, ouder worden of hormonale veranderingen niet meehelpen.
 

Tarieven


Werkwijze

1. Intakegesprek

U kan altijd contact met mij opnemen voor een intakegesprek of vragen.

2. Afspraak

In het intake gesprek bekijken we welke behandeling het beste bij u past.

Diamond Pakketten

Pakketten Aantal beh. 60 min. per behandeling
White Diamond 4 €175,-
Yellow Diamond 6 €260,-
Red Diamond 8 345,-
Black Diamond 10 €440,-

Pakketten Aantal Bey. 90 min. per behandeling
White Diamond 4 €250,-
Yellow Diamond 6 €450,-
Red Diamond 8 €520,-
Black Diamond 10 €650,-
Bij Shylisa Beauty kunt u terecht voor meerdere gespecialiseerde behandelingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Klik op onderstaande links voor meer informatie.

Contact


Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Vul het onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel moegelijk contact met u op.

46BA4A4F-7714-4556-A38D-A669765B257E