fbpx

Huidverstrakking Arnhem

Shylisa Beauty is een huidverstrakking beautycenter in ArnhemWat is HIFU therapie?High intensity Focused Ultrasound(HIFU) Rechtstreeks levert warmte-energie voor de huid en het onderhuidse weefse dat kan stimuleren en verlengen de huid collageen en daarmee dus het verbeteren van de textuur en het verminderen van verslapping van de huid. Het bereikt letterlijk de resultaten van een facelieft of orgaan lieften zonder invasieve chirurgie of injecties overigens.

Welke resultaat kan u verwachten?

1.verwijder rimpels op rond voorhoofd, ogen, mond, etc
2.Lifting en het aanscherpen van beide wangen huid.
3.Improving elasticiteit van de huid en het vormgeven contour.
4.Improving kaaklijn, het verminderen van ''marionetlijnen''
5.Tightening het huidweefsel op het voorhoofd, het opheffen van de wenkbrauwen lijnen.
6.Improving huidskleur, waardoor de huid delicate en licht
7.Match met het injecteren van schoonheid als hyaluronzuur , collageen, om meer veroudering probleem op te lossen
8.Removing nek rimpels, beschermt de nek veroudering

Hoe werkt de TriPollar en wat doet het voor de huidDe behandeling stimuleert de fibroblasten en daarmee de aanmaak van collageen in onze huid het laat bovendien de collageenvezels inkrimpen waardoottr direct een huidverstrakkend en liftend effect ontstaat. Het resultaat is dat de huid steviger zal worden en een strakkere kaaklijn zal ontstaan. Daarnaast kunnen rimpels minder zichtbaar worden.

Voor wie is deze behandeling geschikt

 • iedereen die huidversteviging wil
 • voor een slappe kaaklijn
 • voor fijne lijntjes en rimpels

  Hoe voelt de behandeling aan

  De behandeling voelt als een warme massage, is niet pijnlijk en voelt zelfs prettig aan.

 • Wat is Cavitatie?  De cavitatie apparatuur maakt gebruik van de nieuwste technologie van laagfrequent geluidsgolven. Laagfrequent geluidsgolven genereren een hoge mechanische- en trillingsenergie, die in staat is om diep en vet te verminderen. De frequentie van 28-31 KHz heeft een bewezen werking op de vetcellen, het maakt de vetcel leeg zonder dat het een negatief effect heeft op de cel zelf. Het vet verlaat de vetcellen en blijft in de met lichaamsvocht gevulde ruimte tussen de cellen, waarna het wordt afgevoerd via het lymfesysteem of door vetverbrandende activiteiten zoals dieet of sport. Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Het resultaat is definitief: ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan.


  Wie kan de behandeling ondergaan?  De cavitatie behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Er zijn echter wel contra-indicaties. Tijdens een persoonlijk consult wordt beoordeeld of u de behandeling kunt ondergaan of dat er sprake is van een contra-indicatie.

  Is een cavitatie behandeling pijnlijk?  De behandeling is volledig pijnloos, de klant kan lichte tinteling of warmte waarnemen. Na de behandeling kunt u onmiddellijk uw dagelijkse werkzaamheden hervatten, er is een herstelperiode.

  Behandelzones?  Geschikt voor het definitief verwijderen van vet en/of cellulitis op de volgende gebieden:

  Heupen
  Billen
  Dijen
  Buik
  Taille
  Benen
  Armen

  Wat zijn de resultaten?  Het eerste resultaat is direct meetbaar na slechts paar behandeling. De resultaten zijn verschillend per persoon, maar gemiddeld zult u een vermindering van 1 tot 3 centimeter in omtrek kunnen meten per behandeling.

  Zijn de resultaten van cavitatie blijvend?  Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Het resultaat is definitief: ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan.

  Echter is ons lichaam wel in staat om bij een ongezonde levensstijl opnieuw (lege) vetcellen (welke niet door de cavitatie behandeling zijn bereikt) als opslag voor vetten te gebruiken. Om op gewicht te blijven is het belangrijk dat de klant een gezond eetpatroon aanhoudt en indien mogelijk ook sport, hierdoor bereikt men nog betere resultaten.

  Wat is VelaSlim / Info

  De VelaSlim combineert de voordelen van vibratietraining met vacuümtherapie voor een natuurlijke figuurcorrectie en plaatselijke vetverbranding op buik, billen en dijen, armen. Wallen, vochtophopingen en lijnen in het gezicht.

  Deze combinatie van geavanceerde technologie herstructureert het bindweefsel en behandelt met succes lymfatische (vochtafvoer) en veneuze (bloedsomloop) problemen.Cellulitis vermindert aanzienlijk. Een gladde, strakkere huid en een betere circulatie zijn het resultaat.Waarom het goed voor u is? Door de vacuümtherapie en de vibratietraining doet het wonderen voor je lichaam, vergelijkbaar als een goede stevige sportsessie. Het zorgt voor een betere doorbloeding en vetverbranding.

  De Velaslim is ook zeer geschikt om na een liposuctie ingreep het vocht sneller te doen afdrijven.

  Welk resultaat kan u verwachten?

  • verhelpt zware benen
  • cm verlies
  • verhoogt metabolisme en vetverbranding
  • lymfe drainage
  • cellulitis vermindering
  • detox
  • verstevigen huid

  Wat zijn Rimpels

  Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid. Vanaf de middelbare leeftijd wordt minder onderhuids bindweefsel en elastine aangemaakt. Wanneer de huid veel aan de zon wordt blootgesteld vindt extra afbraak van elastine plaats. Wanneer de afbraak groter is dan de aanmaak zal de huid uiteindelijk slapper worden, hetgeen leidt tot rimpelvorming. Ook roken kan aanleiding geven tot het vervroegd optreden van rimpels.

  Diamond Pakketten

  Pakketten Aantal beh. 60 min. per behandeling
  White Diamond 4 €175,-
  Yellow Diamond 6 €260,-
  Red Diamond 8 €345,-
  Black Diamond 10 €440,-

  Pakketten Aantal beh. 90 min. per behandeling
  White Diamond 4 €250,-
  Yellow Diamond 6 €400,-
  Red Diamond 8 €520,-
  Black Diamond 10 €650,-

  Wat zijn wallen of vochtophopingen

  Wallen (ook vaak omschreven als vet of vocht onder de ogen) zijn doorgaans niet bepaald sierlijk voor je uiterlijk. Het feit dat je een vetopslag onder je ogen hebt is vrij normaal. Dit vet fungeert als een soort stootkussentje voor je oog. Het heeft dus een duidelijke functie en normaal zie je dit vet ook helemaal niet. Maar in de loop van de tijd, als gevolg van het verouderingsproces, is het in de meeste gevallen bijna onvermijdelijk dat deze vetopslag steeds groter wordt. Nog niet echt een probleem, omdat het bindweefsel er voor zorgt dat het vet binnen je gezichtscontouren blijft, dus zie je er niets van. Maar in datzelfde verouderingsproces gaat het eerder genoemde bindweefsel verzwakken waardoor het vet niet meer binnen de contouren van het gezicht blijft, waardoor de wallen zichtbaar worden als gevolg van de zwaartekracht.

  46BA4A4F-7714-4556-A38D-A669765B257E

  Contact


  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Vul het onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel moegelijk contact met u op.

  Bij Shylisa Beauty kunt u terecht voor meerdere gespecialiseerde behandelingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
  Klik op onderstaande links voor meer informatie.