Meso-gun Fillers

Met de Meso gun worden door middel van kleine prikjes (minuscule) gaatjes in de huid gemaakt, waarbij een werkzame stof hyaluronzuur (filler) wordt ingebracht. Hyaluronzuur is een huideigen stof, die op den duur wordt afgebroken door je eigen lichaam. Het vult lijntjes en rimpels goed op en geeft een direct verbluffend RESULTAAT!

Behandelmogelijkheden:
- Fronsrimpel(s).
- Jukbeenderen.
- Liprimpels
- Voorhoofdslijnen.
- Kraaienpootjes.
- Neuslippenplooi.
- Afhangende mondhoeken.

VANAF €180
De behandeling kan aangepast worden aan de persoonlijke wensen van de klant. Prijs is afhankelijk van de te behandelen gebied(en) en van de hoeveelheid ml hyaluronzuur er nodig is voor het gewenste resultaat.

Meso-gun NCTF
Hierbij wordt gewerkt met het hoogwaardige product NCTF 135 HA of NCTF 135 en verrijkt met M-HA10 (hyaluronzuur) van het dermatologische topmerk Filorga. Deze producten bevatten maar liefst 55 actieve ingrediënten en is hiermee uniek.

Het is een uiterst veilige en doeltreffende behandeling om rimpelvorming tegen te gaan, om de huidstructuur van gezicht, hals en décolleté te verbeteren en om deze huid een verjongende boostbehandeling te geven.

Filorga Mesotherapie is geschikt voor de behandeling van:
Rimpels
Huidveroudering
Grauwe huid, rokershuid
Hyperpigmentatie
Acné (geen actieve acné of ontstekingen)
Verwijde of grove poriën
Het verbeteren van de conditie van uw huid
VANAF €90 per behandeling
46BA4A4F-7714-4556-A38D-A669765B257E

Contact


Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Vul het onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel moegelijk contact met u op.

Bij Shylisa Beauty kunt u terecht voor meerdere gespecialiseerde behandelingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Klik op onderstaande links voor meer informatie.