Led-lichttherapie

LED-lichttherapie


LED-lichttherapie is een volledig pijnloze vorm van therapie voor de huid, welke geweldige, verjongende resultaten oplevert. Het is een zachte en verzachtende methode waarbij geen warmte wordt gegenereerd, zoals bijvoorbeeld bij IPL. Sterker nog, het is zelfs een ontspannende behandeling. Deze vorm van huidtherapie is ideaal voor mensen die de collageenaanmaak in de huid een boost willen geven of een behandeling tegen acne willen.

Waar is LED-lichttherapie voor geschikt?


Met LED-lichttherapiebehandelingen kun je het volgende aanpakken ter verbetering van de huid:

Acne en andere onzuiverheden
Rimpels en fijne lijntjes
Oppervlakkige littekens
Pigmentvlekken
Grove poriën en grove huidstructuur

Ook is LED-lichttherapie inzetbaar ter bevordering van wondgenezing, na een cosmetische of medische ingreep en tegen huidveroudering.

Zo werkt LED-lichttherapieVoor de verbetering van de huid wordt een LED-masker met 495 LED-lampjes ingezet, wat lichtgolven uitzendt naar de huid, welke ofwel oppervlakkig of dieper doordringen. Hoe diep het LED-licht doordringt, is afhankelijk van de kleur van het licht dat wordt gebruikt. Vervolgens wordt op deze manier de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron in de huid gestimuleerd. Eventuele rimpels zullen vervagen en uiteindelijk krijgt de huid een strakkere, jeugdigere uitstraling.

Het mooie aan LED-lichttherapie is dat het geschikt is voor alle huidtypes, voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden, en geen nadelige effecten heeft voor het lichaam.

Natuurlijk is het ook mogelijk om LED-lichttherapie in combinatie te gebruiken met andere behandelingen, ter bevordering van een sneller en mooier resultaat.
49,-

70 min

Boek nu!

Contact


Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Vul het onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel moegelijk contact met u op.

Bij Shylisa Beauty kunt u terecht voor meerdere gespecialiseerde behandelingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Klik op onderstaande links voor meer informatie.