Shylisa Beauty

Mijn naam is Tanaz Madani en ben woonachtig in Huissen bij Arnhem.

Omdat ik het belangrijk vind om mijn lichaam goed in shape te houden train ik een paar keer in de week en ben ik bewust met voeding bezig. Mijn hele volwassen leven ben ik al bezig om mijn lichaam goed in shape te houden. Maar op een gegeven moment merkte ik dat na mijn 2 zwangerschappen ik met alleen sporten en op mijn voeding letten niet het gewenste resultaat bereikte om cellulitis tegen te gaan. Toen ik over de VelaSlim ben gaan lezen was ik meteen verkocht! Ik moest het gewoonweg uitproberen. Na een geweldig resultaat bij mijn eigen lijf ben ik tot het besluit gekomen om zelf de apparaten aan te schaffen en onder de bedrijfsnaam Shylisa Beauty naast de gebruikelijke buik, billen en benen ook de gezichts-behandelingen op afspraak bij klanten thuis te gaan geven. Dus je hoeft de deur niet uit! Ja zult verbaasd zijn over het resultaat! Naast dat je huid zichtbaar strakker wordt, je Cellulitis zichtbaar zal gaan verminderen, zal de VelaSlim ook nog eens je bloedcirculatie en lymfedrainage stimuleren en daar kan je gezondheid alleen van profiteren!

Op deze site kan je alle informatie over de VelaSlim vinden. Mocht je na het lezen nog vragen hebben over de VelaSlim behandelingen dan kan je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik geef de behandelingen bij je thuis en kom uiteraard eerst langs op afspraak voor een kosteloos en geheel vrijblijvend intakegesprek. Hierover meer op deze site bij het tabblad werkwijze.

Wat is VelaSlim?

De VelaSlim combineert de voordelen van vibratietraining met vacuümtherapie voor een natuurlijke figuurcorrectie en plaatselijke vetverbranding op buik, billen en dijen, armen. Wallen, vochtophopingen en lijnen in het gezicht.

Deze combinatie van geavanceerde technologie herstructureert het bindweefsel en behandelt met succes lymfatische (vochtafvoer) en veneuze (bloedsomloop) problemen.Cellulitis vermindert aanzienlijk. Een gladde, strakkere huid en een betere circulatie zijn het resultaat.Waarom het goed voor u is? Door de vacuümtherapie en de vibratietraining doet het wonderen voor je lichaam, vergelijkbaar als een goede stevige sportsessie. Het zorgt voor een betere doorbloeding en vetverbranding.

De Velaslim is ook zeer geschikt om na een liposuctie ingreep het vocht sneller te doen afdrijven.

Welk resultaat kan u verwachten?

  • Verhelpt zware benen
  • CM verlies
  • Verhoogt metabolisme en vetverbranding
  • Lymfe drainage
  • Cellulitis vermindering
  • Detox
  • Verstevigen huid