C9FDD724-EA8D-4B53-8A50-A2D3052BBC26
 
 
 
IMG_0711
 
IMG_0642
 
8D5EFFA9-BC8E-4B5E-BA7C-21142B37144E
 
IMG_0629
 
IMG_0630
 
IMG_0627
 
IMG_0636
 
IMG_0643
 
IMG_0637
 
IMG_0635

Shylisa Beauty

Shylisa Beauty: dé schoonheidsspecialist voor diverse behandelingen, waaronder VelaSlim, Hifu therapie en andere schoonheidsbehandelingen. Wij helpen u onder andere met anti-aging, afslanken, het verwijderen van cellulitis en veel meer. Ons doel? U altijd met een glimlach de deur uit laten gaan! Door onze ervaring en kennis weten we goed hoe we de diverse behandelingen moeten uitvoeren om u te helpen. Bij ons kunt u rekenen op een professioneel advies, persoonlijke aandacht en een kwalitatief hoogwaardige behandeling. Tijdens de behandeling kunt u direct even genieten van een heerlijk rustmoment. Wij gebruiken alleen maar de beste producten en professionele apparatuur. Daar kunt u op vertrouwen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat u bepaalde klachten heeft waar u zelf niet af komt of u weet gewoonweg niet zo goed wat u eraan kunt doen. Wij geven u graag een persoonlijk advies, zodat u direct weet wat de mogelijkheden zijn.

Wie is Shylisa Beauty?

Tanaz Madani is de eigenaresse van Shylisa Beauty en is altijd al bezig geweest met uiterlijke verzorging. Zowel vanuit haar eigen leven (voldoende bewegen en gezonde voeding) als vanuit de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Door haar werk bij Shylisa Beauty heeft zij de mogelijkheid om dagelijks te werken aan haar passie. Het doel? Klanten weer stralend de deur uit zien lopen! Bij Shylisa Beauty bent u aan het juiste adres voor ontspanning, huidverbetering, persoonlijke aandacht en de beste kwaliteit. De laatste jaren heeft Tanaz zich verdiept in apparaten welke ondersteunend zijn voor de uiterlijke verzorging. Hierdoor kwam ze bij Velaslim en Hifu Therapie. Hierbij kunnen wij u dus zeker helpen. Vanuit de opleiding tot schoonheidsspecialiste ontstond Shylisa Beauty: de mogelijkheid voor Tanaz om allround aan de slag te gaan! U vindt Shylisa Beauty in hartje Arnhem aan het Willemsplein, op loopafstand van het Centraal Station waarbij tevens een parkeergarage is. Via ons kunt u gratis parkeren.

Maak een afspraak bij Shylisa Beauty!

Wilt u een behandeling van Shylisa Beauty? Wij verwelkomen u graag in onze schoonheidssalon. U kunt ons altijd bereiken door te bellen naar 0623125232 of door een e-mail te sturen naar info@shylisabeauty.nl. We kunnen dan direct een afspraak maken! Wij vinden het belangrijk dat u tevreden weer de deur uitgaat: uw wens staat altijd op de eerste plaats. Ongeacht wat u ook wilt: van cellulitis verwijderen tot het verven van alleen de wenkbrauwen. Wij helpen u op de juiste manier!  

Contact

Bij Shylisa Beauty kunt u terecht voor meerdere gespecialiseerde behandelingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Klik op onderstaande links voor meer informatie.